Oferta dla restauracji

FOODSOFT BOSS - oprogramowanie do zarządzania w gastronomii Zobacz większe

FOODSOFT BOSS - oprogramowanie do zarządzania w gastronomii

FOODSOFT BOSS - to system do łatwego zarządzania lokalem gastronomicznym.

Dzięki sprawnemu systemowi i rozbudowanym funkcjonalnościom, sprzedaż czy rozliczanie magazynu będzie proste jak nigdy dotąd. Łatwa obsługa i intuicyjne opcje sprawią, że przeszkolenie Państwa personelu będzie trwać zaledwie chwilę. 

Więcej szczegółów

        

Najbardziej zaawansowane zarządzanie w gastronomii

  • NOWOCZESNE NARZĘDZIE MENADŻERA - Oprogramowanie pozwala na łatwe i szybkie przygotowywanie analiz czy raportów, które później pomogą w rzeczowym planowaniu działań w lokalu gastronomicznym. Ponadto, znajdywanie nieścisłości czy błędów będzie proste i czytelne i znacznie szybsze niż dotychczas.
  • ZARZĄDZANIE SPRZEDAŻĄ - Planowanie, zarządzanie i mierzenie efektów wprowadzonych promocji było do tej pory dla Państwa skomplikowanym procesem? Korzystając z FoodSoft BOSS wszystko to jest proste, intuicyjne i nie wymaga dużo czasu. Rozbudowany system definiowania promocji czy rabatów pomoże w rozwijaniu sprzedaży i ułatwi zarządzanie polityką cenową w lokalu.
  • ZARZĄDZANIE MAGAZYNAMI - Obsługa magazynu zawsze stwarza pewne problemy i bariery, ale od kiedy zastosują Państwo nasze oprogramowanie, zarządzanie zakupami czy nawet definiowanie wewnętrznych dokumentów czy receptur będzie tak proste, że każdy pracownik sobie z nim poradzi!
  • WIĘKSZA KONTROLA, WIĘKSZE ZYSKI - FoodSoft POS BOSS pozwala na dokładną kontrolę czasu pracy wszystkich osób w lokalu. Analiza efektywności pracy kelnera, czasu jaki poświęca na przyjęcie i realizację zamówienia czy uzyskanie informacji ile stolików jest wolnych w danym czasie? Wszystko to jest możliwe za sprawą dwóch kliknięć!
  • SYSTEM DLA WYMAGAJĄCYCH, ANALIZY OLAP, RAPORTY DEFINIOWALNE - FoodSoft BOSS to w pełni profesjonalny system, oparty na najnowszych technologiach .NET oraz silniku bazodanowym MSSQL. Zostały w nim zaimplementowane narzędzia ułatwiające analizy przekrojowe danych OLAP - to właśnie dzięki nim można badać trendy i analizować przekrojowo dane sprzedażowe z Państwa lokalu. 

eboss ekran startowy   eboss kartoteka

kreator produktu   raporty

BOSS – zarządzanie lokalem:

  • Zarządzanie użytkownikami oraz obszarami do jakich mają dostęp,
  • Rejestracja oraz raportowanie czasu pracy,
  • Definiowanie pracy lokalu przy użyciu kreatorów prowadzących użytkownika za rękę,
  • Prezentację raportów w postaci tabeli oraz ich wizualnego odpowiednika,
  • Łatwe tworzenie własnych raportów,
  • Możliwość wydruku każdego z prezentowanych raportów,
  • Mechanizm eksportu raportów do formatów MS Excel PDF HTML JPEG oraz bezpośredniej wysyłki przez e-mail,
  • Zarządzanie stanowiskami POS,
  • Określanie sekcji oraz stolików w lokalu,
  • Definiowanie wyglądu przycisku potraw,
  • Automatyczny podział na FV dla klienta na usługę gastronomiczną według stawek VAT,
  • Sprawdzanie poprawności NIP przy dodawaniu klientów dla FV,
  • Jednostka zamówiennicza/magazynowa, jednostka recepturowa dla surowca,
  • Historia zamówień do dostawców,
  • Historia dostaw na wybranym surowcu,
  • Historia dostawców dla surowca,
  • Przyjmowanie dostaw na podstawie kodów kreskowych,
  • Możliwość przyjmowania surowców na PZ w opakowaniach zbiorczych z automatycznym przeliczaniem na jednostkę recepturową,
  • Możliwość ręcznego lub automatycznego wypełnienia podsumowania VAT dla FV, przy wprowadzaniu PZ-ta,
  • Moduł sugerowania ilości do zamówienia w oparciu o zużycie teoretyczne, dokumenty magazynowe i stan z poprzedniej inwentaryzacji,
  • Elektroniczny obieg zamówień, dokumentów M oraz PZ, standard EDI,
  • Gastronomiczna gospodarka magazynowa wg FIFO,
  • Inwentaryzacje standardowa i szybka (dla wybranych towarów),
  • Dokumenty RWSP (straty na produkcie) – identyfikacja produktów,
  • Informacja o zmianach cen zakupu surowca w stosunku do poprzednich dostaw (kontrola dostaw) cen cennikowych z działu zakupów,
  • Możliwość odksięgowania dokumentów magazynowych na poziomie restauracji z uprawnieniem kierownika, alert email do księgowości,
  • Raporty w oparciu o tabele przestawną na restauracji i centrali, z możliwością eksportu i importu szablonu,
  • Definiowalne szablony wydruków,
  • Wbudowane raporty sprzedażowe, magazynowe,
  • Kontrola aktualnej bazy towarowej na podstawie numeru aktualizacji menu,
  • Możliwość wgrania aktualizacji menu z pendrive,
  • System datowania produktów,
  • System komunikacji wydawki z kuchnią 
  • Nadzór nad kasą,
  • Rejestry faktur oraz korekt,
  • Rejestry zamówień, paragonów, 
  • Historia zamówień. 
  • System umożliwia wdrożenie różnorodnych rozwiązań dla biznesu gastronomicznego. System można skalować do indywidualnych Państwa wymagań. Poza szybką i efektywną obsługą klienta można bez problemu zarządzać promocjami czy kartami stałego klienta. Można także rozliczać pracowników ze swoich obowiązków. Od teraz system prowizyjny czy premiowy będzie...

  • FOODSOFT ANALITYCS to system wspomagający centralne zarządzanie sieciami gastronomicznymi. Za sprawą zaawansowanego oprogramowania, mogą Państwo zarządzać magazynami, bazą klientów, lokalami oraz sprawdzać aktualne raporty.  Korzystając z Analitycs, planowanie sprzedaży, zarządzanie produktami, recepturami, cennikami czy promocjami będzie proste i...

Katalog gastronomiczny

Katalog z opisem oprogramowania FoodSoft

Pobierz (719.87k)