Systemy POS zmieniają gastronomię

[20.09.2016] Coraz więcej firm decyduje się na wdrażanie systemów POS. Co skłania właścicieli do zakupu nowoczesnego oprogramowania? Czy branża gastronomiczna jest już gotowa na tę rewolucję? Jakie korzyści ona za sobą niesie?
  1. Zamówienia zebrane na sali zostają automatycznie przekazywane na drukarki kuchenne i KDS
  2. Współpraca z wagami produktowymi, dzięki czemu eliminujemy możliwość pojawienia się pomyłek
  3. Stały podgląd bieżącego zamówienia
  4. Współpraca z innymi urządzeniami takimi jak drukarki czy kasy fiskalne
  5. Możliwość obsługi różnych form płatności i obcych walut
  6. Bieżąca kontrola stanów magazynowych
  7. Obsługa kart lojalnościowych
  8. Możliwość wprowadzania promocji czy happy hours
  9. Kompozytory produktowe, które pozwalają na tworzenie produktów z różnych składników.
  10. Zarządzanie bazą klientów
  11. Kontrola receptur i promocji